Populära resmål

Populära resmål runt om i världen

När ni besökt Zürich finns det många andra resmål som är värda att besöka. Vi rekommenderar bland annat följande intressanta städer.

Dubai, Förenade Arabemiraten

dubai som resmålDubai har de senaste tio åren fullkomligt exploderat som resmål. Det är lätt att förstå varför om man besöker stället. Det har investerats enorma mängder pengar i att locka turister dit. Olika typer av resorts, konferenscenter, sportanläggningar, shopping, nattliv med mera har skapats där det innan inte fanns något alls i princip. För en kombination av bad och shopping är Dubai överlägset. Förbered dig för en lite av en fantasivärld olikt något du sett tidigare.

Las Vegas, USA

Om man ska utnämna en enda stad till syndernas stad så är det Las Vegas. Hit kommer miljontals människor varje år för att prova lyckan vid spelborden. Las Vegas är ett enda stort vuxendagis där det bjuds på underhållning dygnet runt. Vad sägs om shower med Cirque du Soleil eller David Copperfield? Nattklubbar med Avicii och Tiësto? Vistelsen i the city of sin behöver inte bli en dyr affär, de kombinerade hotellen och casinon erbjuder ofta låga priser för boende då de räknar med att gästerna spelar bort en del av sina pengar.

Paris, Frankrike

Paris är en riktig europeisk pärla. Modets huvudstad har shopping, sevärdheter, kultur, mat och mycket mer i världsklass. Att strosa omkring på Champs-Élysées en vacker vår- eller sommardag är det få saker som slår. Passa då även på att besöka världens största museum Louvren där du har otroliga kulturella skatter och där du kan spendera dagar och det utan att hinna med att se allt. Parisarna är dessutom trevliga människor, vilket bara förstäker det positiva intrycket av staden.